Inget jobb pa jobbet

Hej hej igen.

Jag kom till jobbet for ca tre och en halv timmar sen. Och jag har inte gjort nagat alls sedan dess. Varfor, kanske du undrar. Jo, datorprogrammet som vi alla anvander dagligen och behover for att kunna utfora vara arbetsuppgifter fungerar inte. Tydligen haller IT-avdelningen pa och forsoker fixa det, men det tar en valdans lang tid. Sa har sitter jag och min arbetskompis och surfar pa natet istallet. Har hittat en ny blogg som ar intressant som handlar om mat. Far se till att lagga ut en lank sen nat tag.

Juletid

Har har vi haft sno i flera veckor nu, och julstamning har faktiskt infunnit sig for mig. For forsta gangen har jag (eller vi) en egen julgran som vi pyntat, i och for sig ar den av plast och ungefar lika lang som mig, men anda. Den sprider julkansla i var annars ganska sterila lagenhet. Nog for att vi inte kommer spendera sjalva julhegen hemma, men det kanns anda bra. Borde kanske satta in lite bilder...



Igar lagade jag kottbullar for forsta gangen i mitt liv. Jag blev lite orolig nar det luktade som leverbiffar nar jag stekte dem, men de blev ganska goda anda. Men kara nan vad det var svart att fa dem runda nar jag stekte dem! Jag far forsoka overtala mamma att ge mig hennes recept anda tills nasta gang. Har hittat ingrediendes till grahamsbullar sa jag ska forsoka mig pa det ikvall.

RSS 2.0