Thanksgiving

Jag kan inte fatta att jag bara har 3 veckor kvar av den har terminen. Det ar jattelite tid att hinna med allt som ska goras. Och nasta vecka ska vi flytta in i en ny lagenhet ocksa, det kommer ta massor med tid. Sa den har helgen maste jag verkligen fa undan sa mycket plugg som mojligt. Men det ar inte sa latt for den har helgen ar det Thanksgiving vilket betyder mycket tid med familj och vanner. Kanske jag kan dra mig undan utan att nagon marker? Knappast. Kanske jag borde agna tid at en uppsats nu istallet for att sitta har och blogga? Nej, jag tror inte det. Jag vet inte varfor men jag kan inte plugga nar jag sitter hemma. Forhoppningsvis kommer det andras nu nar vi flyttar till en storre lagenhet sa vi far ett kontor. Just nu ar datorn pa koksbordet och i samma rum som TV:n. Ingen bra kombination for en latt distraherad Anna Waldoch.

Nu langtar jag till den 14 december for da ar allt klart och jag kan borja fa lite julstamning. I ar ska jag baka och forsoka fa till ett sa svenskt julbord som jag bara kan. Har redan kopt prinskorv pa IKEA. Sill ska det ocksa bli, och sa ska jag laga kottbullar och janssons frestelse och omelett med svampstuvning. En sak som jag kommer sakna nagot oerhort ar julskinkan, syltan och rodbetssalladen. Har kollat runt pa internet om man kan fa tag pa det nagonstans men har inte hittat nagot an sa lange. Det finns en "svensk" affar inne i Saint Paul som jag ska besoka sa snart jag far tillfalle. Forhoppningsvis har de lutfisk och julskinka!

Senare idag ska vi stoppa i oss en massa kalkon, wild rice, stuffing och pumpkin pie. Det ska bli trevligt.

American Wedding

Här följer några bilder från vårt andra bröllop! Vi hade en underbar dag tillsammans med släkt och vänner. Dagen började ganska stressigt med bortglömda uniformer och krångliga frisyrer, men när vigseln började var all stress som bortflugen och vi kunde njuta fullt ut av en underbar sommardag (20 oktober!) och härligt sällskap som firade med oss. För andra gången :) Ber om ursäkt for en del suddiga bilder...


image1

image2image3image4image5image6image7

RSS 2.0