Painting Party

Jag har blivit inbjuden till ett "Painting Party". En som just har flyttat in i ny lagenhet har en fest sa att folk kan komma och hjalpa henne att mala lagenheten. Mycket intressant satt att be om hjalp maste jag saga :) Jag som har hur mycket plugg som helst att fa gjort. Men man kan ju inte saga nej nar man blivit bjuden pa "fest".

Vår i luften

Ni vet den dar lukten, nar snon borjar smalta? Det ar sa harligt tycker jag. For da vet man att varen ar nara... Eller borde vara nara i alla fall. Det har varit plusgrader nagra dagar nu och snon har borjat smalta bort. Men det ar mycket sno som ska smalta, sa det kommer nog ta nagon vecka till. Om inte vadret bestammer sig for att leka istid igen.

Tank vad jag skriver om vadret hela tiden. Finns det inget trevligare i mitt liv att skriva om???? Inte idag i alla fall.

Incrave

 


Heja BYN!!!

Jag ar inte intresserad av bandy egentligen. Men man kan ju inte lata bli att vara stolt. Jag tackar Gud for webbradio, som gor det mojilgt att folja med i lokala nyheter fran byn och det vara verkligen underbart att fa hora Edsbyn vinna over Vasteras idag (kvall). Det betyder att jag maste lyssna pa lordag ocksa, femte finalen i rad i Uppsala!

Imorse blev jag lyckligt overraskad nar jag klev utanfor dorren, det var nollgradigt! Kandes ungefar som sommarvarme. Nar jag korde hem fran jobbet var det annu varmare, nu ligger det runt en +5 grader!!! Prisa Gud! Snon bara smalter bort, solen skiner och allt ar underbart. Synd bara att jag maste sitta inne och plugga.

Min brorsas band, Incrave, har lagt ut nya latar pa sin myspace. Ga in och lyssna pa "Shattered" och The Forgotten". SVINBRA!      http://www.myspace.com/incrave

Det var val det.

Spring break

Den har veckan har jag inga forelasningar sa jag jobbar heltid. Tyvarr kan jag inte fylla alla timmar med vettigt arbete eftersom det finns fler anstallda an det finns jobb, sa det blir lite blogg nu. Fast tekniskt sett sa har jag lunch nu. Sitter och kakar lite pa min goda tacopaj som jag lagade igar till middag.

Efter jobbet ska jag gora nagot som jag har dragit mig for anda sedan nyar. Ska ta itu med deklarationen. Det ar lagomt komplicerat i detta komplicerade land. Vet inte ens om jag kan gora det ensam eftersom jag har hort att man maste deklarera tillsammans med sin andra halft om man ar gift. Och i sa fall kommer det bli 100 ganger mer komplicerat. Jag ska i alla fall ta reda pa allt detta idag for skolan erbjuder gratis hjalp till studerande.

Kolla in lanken :)

http://cache.valleywag.com/assets/resources/screenclean.swf

RSS 2.0